Contact

De praktijk is gevestigd op het adres:
Kanaalweg 35
2903 LR Capelle aan den IJssel
telefoon 06–54381199 (tijdens kantooruren tot 18.00 uur)
Praktijk dagen: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
T  :  06 54381199
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W:  www.psychologiepraktijk-schoevaars.nl

 

Telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag:  08.30 – 17.00 uur. Op deze dagen kunt u, wanneer de telefoon niet wordt aangenomen, een voicemail inspreken. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen. Ook voor het op tijd afzeggen van een afspraak spreekt u het antwoordapparaat in (zie ook vergoedingen).

Bereikbaarheid praktijk

De Kanaalweg is met zowel met het openbaar vervoer (bus & metro) en de auto zeer goed bereikbaar. Het metrostation "de Koperwiek" bevindt zich op een afstand van ca. 10 minuten lopen.
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een ruim parkeerterrein met vrije parkeermogelijkheden, uitsluitend bestemd voor bezoekers.

Vakanties

Tijdens mijn vakanties of ingeval van langdurige uitval zal er gezorgd worden voor een waarnemend psycholoog of psychiater. Hierover worden met u concrete afspraken gemaakt. 

Noodsituaties

In alle gevallen van afwezigheid (vakanties, weekenddagen, di – vrij avonden na 18.00 uur) is in noodsituaties uw huisarts of de huisartsenpost de aangewezen persoon om contact mee op te nemen.

In het geval van nood kunt u allereerst proberen telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Mocht u niet onmiddellijk gehoor krijgen of is het weekend of na 18.00 uur, dan kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts. Deze kan u zo nodig doorverwijzen naar de Regionale Crisisdienst.

Mocht dit niet lukken dan kunt u altijd in geval van acute nood 112 bellen.

Als er geen sprake is van onmiddellijke nood, dan kunt u inspreken op de voicemail of een neutraal bericht per e-mail versturen. Deel geen privacygevoelige informatie per e-mail, maar een kort bericht met het verzoek aan mij om contact met u op te nemen.

Klachten

Klachtenregeling

Waar mensen met elkaar werken kunnen misverstanden ontstaan en kunnen fouten worden gemaakt. Hoewel  ik in mijn behandeling voortdurend streef naar kwaliteit in de zorg, waarbij uw belang centraal staat, kan het voor komen dat u niet tevreden bent over de behandeling. Ik zou  u willen vragen om dit met mij te bespreken. Indien wij er samen niet uitkomen kunt u contact opnemen met uw huisarts en vragen om een doorverwijzing naar een andere psycholoog.

 

Psychologiepraktijk mevrouw M.H. Schoevaars – Kanaalweg 33, Capelle aan den IJssel

 

Alle rechten voorbehouden © 2013-2024 Copyright by M.H.Schoevaars