Over mijzelf

Wie ben ik?

  

 

Mijn naam is Mariska Schoevaars en ik ben klinisch psycholoog BIG en psychotherapeut.
Sinds 1998 ben ik werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg en vanaf 2005 heb ik een eigen praktijk in Capelle aan den IJssel.
(BIG-registratie: 19059296025, AGB-code persoonlijk: 94008582, KvK nummer: 24485955)

 

Mij specialisme bestaat o.a. uit cognitieve gedragstherapie, individuele schemagerichte psychotherapie (senior schematherapeut in het Register Schematherapie), interpersoonlijke psychotherapie, en de mentaliseren bevorderende psychotherapie. Ik heb een sterke affiniteit met traumabehandeling (complexe PTSS/ dissociatieve stoornissen) en de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik ook kennis van psychotherapie bij ouderen en medische psychologie.

Info verwijzers

Mijn praktijk is toegerust voor de behandeling van patiënten met meerdere As I problematiek en/of  As II problematiek.  Uitzondering hierop vormen ernstige psychotische stoornissen, ernstige verslavingsproblematiek en acute suïcidaliteit in verband met het ontbreken van de mogelijkheid tot crisisopvang.

De wachttijd is vanwege de complexiteit van de problematiek wisselend, maar ik streef ernaar om deze zo kort mogelijk te houden. Mocht verder overleg nodig zijn bij een eventuele verwijzing bel dan mijn  praktijknummer 06-54381199 en geef aan wanneer u teruggebeld kunt worden. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur op reageren. U kunt mij ook consulteren. Ik werk nauw samen met andere hulpverleners in deze regio.

E-mail contact kan ook via Zorgmail indien u hierbij aangesloten bent.

 

Psychologiepraktijk mevrouw M.H. Schoevaars – Kanaalweg 33, Capelle aan den IJssel

 

Alle rechten voorbehouden © 2013-2024 Copyright by M.H.Schoevaars